Welkom bij WerfNet

Riviercruis in Nederland


2020-03-31 11:58:50

 

 

Riviercruise rond het IJsselmeer & Texel (15 t/m 22 augustus 2020)

Prachtige steden rondom het IJsselmeer & Texel: dat is wat u te wachten staat tijdens deze 8-daagse riviercruise per uitstekend 3-sterren-plus schip, het MS Allegro. Lemmer, Harlingen, Texel, Medemblik en Enkhuizen zijn slechts enkele bestemmingen die u kunt gaan ontdekken. U verblijft aan boord op basis van volpension, dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, diner.

Lemmer is vanaf het water de toegangspoort tot Friesland. Maak een wandeling langs het IJsselmeer, door het sfeervolle centrum van Lemmer of breng een bezoek aan de orchideeënhoeve waar u diverse orchideeën en vlinders kunt bekijken.  Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen. Het eiland biedt unieke natuurgebieden, oude polders, schilderachtige dorpjes, gezellige cafés, restaurants en prachtige zandstranden. Vanuit de vissershaven van het pittoreske Oudeschild kunt u het eiland gemakkelijk verkennen. Wist u dat Enkhuizen bekend staat als "haringstad" vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij? In Hoorn, gelegen is aan het Markermeer, lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Overal in de historische binnenstad wordt u herinnerd aan het VOC-tijdperk uit de 17e en 18e eeuw. 

Kijk voor het exacte vaarschema per vertrekdatum op het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Gedurende uw verblijf aan boord van het MS Allegro zal het u aan niets ontbreken. Geniet van een smakelijk ontbijt, lunch en diner, ontspan in de gezellige lounge en kijk uit over het mooie landschap dat we passeren. Genieten ten top!

 

 

Riviercruise Zeeland & Antwerpen (22 t/m 29 augustus 2020)

Beleef tijdens deze 8-daagse riviercruise per 3-sterren-plus schip, het MS Allegro, al het moois van Zeeland en Antwerpen. U vaart langs diverse bijzondere plekken van Zeeland en Antwerpen terwijl u aanmeert bij leuke, gezellige plaatsen waar altijd iets te beleven is. U verblijft aan boord op basis van volpension, dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, diner!

Het MS Allegro doet verschillende bestemmingen aan, waaronder Dordrecht. Deze stad heeft een rijk verleden. Zo kent de stad meer dan 1.000 monumten, die met name te vinden zijn in het historisch havengebied. Bezoek ook per waterbus de Hollandse molens in Kinderijk of ontdek het Nationaal Park de Biesbosch. Ook Willemstad staat op het programma. Willemstad werd in 1581 geschonken aan de vader des Vaderlands, Willem van Oranje. Het pittoreske karakter van deze oude plaats is hier vandaag de dag nog steeds terug te vinden en wanneer u door de Voorstraat loopt treftt u diverse historische gebouwen uit de 17e en 18e eeuw. De volgende bestemming waar het MS Allegro naartoe vaart, is de hoofdstad van de provincie Zeeland: Middelburg. Deze stad biedt voor elk wat wils! Intieme pleintjes, gezellige winkelstraten en enorm veel monumentale bezienswaardigheden, maken Middelburg een ideale bestemming om een dag door te brengen. Een bezoek aan de Belgische stad Antwerpen mag uiteraard niet ontbreken. Antwerpen staat vooral bekend om haar gezellige winkelstraat de Meir, het Rubenshuis, het diamanten district en de Antwerpse dierentuin. Op eeuwenoude pleinen zoals de Grote Markt kunt u volop genieten van een heerlijk Belgisch pintje en een Belgische wafel. We koers richting Heusden. Het prachtige gerestaureerde vestingstadje is gelegen in de provincie Noord-Brabant en biedt vele winkels, galeries en gezellige terrasjes. Bewonder tijdens een stadswandeling de vestingwerken en duik in de geschiedenis. 

Bovenstaand vaarschem is gebaseerd op vertrek 4 juli. Kijk voor het exacte vaarschema per vertrekdatum op het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens deze cruise is er vrijwel dagelijks entertainment. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken kunt bereiken. 

 

.